Beker goud met handvat (P1707) - 8 hoogtes

 
76,15 (Incl.)

Geef de hoogte op van de beker.

Geef de kleur in van het naamplaatje dat moet gegraveerd worden om op de voet van de beker te plaatsen.

Geef de te graveren tekst in.

Geef aan indien u een logo wenst te laten graveren. et logo moet in zwart/wit zijn en van voldoende hoge resolutie om in detail te kunnen graveren.

Kies het bestand van uw logo dat op het gegraveerd plaatje moet komen.

Prijs in punten: 1523 punten
Spaarpunten: 76 punten
P1707
+
Onze kwantumkortingen:
Hoeveelheid 3+ 6+
Prijs 71,58 67,01

Minimale hoeveelheid voor "Beker goud met handvat (P1707) - 8 hoogtes" is 1.

Beker goud met handvat (P1707) - 8 hoogtes

Beker goud met handvat (P1707), verkrijgbaar in 8 hoogtes

Sport :
Neutraal

Leveringsvoorwaarden:

Bij het artikel wordt de voorraad steeds weergegeven. U kan meer bestellen dan in voorraad, behalve bij artikelen die uit gamma zijn.

Aangezien de meeste artikelen moeten gepersonaliseerd worden, hangt de verwerkingstijd af van de aantallen en de beschikbare voorraad. Goederen in voorraad worden bij kleine aantallen binnen de 16 werkuren opgestuurd. Bij grote aantallen worden deze binnen de 32 werkuren opgestuurd.

Goederen die niet op voorraad zijn en moeten besteld worden bij de leverancier, worden max. binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Mocht de levertermijn langer uitlopen dan deze periode, zal u persoonlijk gecontacteerd worden om verder af te spreken.

U kan bij uw bestelling steeds opgeven tegen wanneer u de goederen uiterlijk wenst te ontvangen. Dit geeft ons een idee van de dringendheid en kan hiermee bij de verwerking van uw bestelling rekening worden gehouden.

Eens de goederen klaargemaakt zijn voor verzending, worden deze de eerstvolgende werkdag aangeboden aan de vervoerder. In normale omstandigheden worden de goederen dan de eerstvolgende werkdag geleverd. Verzendingen naar Nederland kunnen een dag langer onderweg zijn.