Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Beker algemeen goud, zilver en brons h15,5cm

 
5,95 (Incl.)

Geef de kleur van de beker.

Kies de afslag (center) dat op de trofee dient te komen.

Kies het bestand van uw eigen ontwerp of logo dat op de afslag dient te komen.

Geef de kleur in van het naamplaatje dat moet gegraveerd worden om op de voet van de beker te plaatsen.

Geef de te graveren tekst in.

Prijs in punten: 98 punten
Spaarpunten: 5 punten
SET.351
+

Minimale hoeveelheid voor "Beker algemeen goud, zilver en brons h15,5cm" is 1.

Beker algemeen goud, zilver en brons h15,5cm

Kleine neutrale beker. Te verkrijgen in goud, zilver of brons.

Leveringsvoorwaarden:

Bij het artikel wordt de voorraad steeds weergegeven. U kan meer bestellen dan in voorraad, behalve bij artikelen die uit gamma zijn.

Aangezien de meeste artikelen moeten gepersonaliseerd worden, hangt de verwerkingstijd af van de aantallen en de beschikbare voorraad. Goederen in voorraad worden bij kleine aantallen binnen de 16 werkuren opgestuurd. Bij grote aantallen worden deze binnen de 32 werkuren opgestuurd.

Goederen die niet op voorraad zijn en moeten besteld worden bij de leverancier, worden max. binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Mocht de levertermijn langer uitlopen dan deze periode, zal u persoonlijk gecontacteerd worden om verder af te spreken.

U kan bij uw bestelling steeds opgeven tegen wanneer u de goederen uiterlijk wenst te ontvangen. Dit geeft ons een idee van de dringendheid en kan hiermee bij de verwerking van uw bestelling rekening worden gehouden.

Eens de goederen klaargemaakt zijn voor verzending, worden deze de eerstvolgende werkdag aangeboden aan de vervoerder. In normale omstandigheden worden de goederen dan de eerstvolgende werkdag geleverd. Verzendingen naar Nederland kunnen een dag langer onderweg zijn.