Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Verzending

Wij bieden u 2 mogelijkheden :

1) Afhalen van uw bestelling
U kan uw bestelde artikelen komen afhalen bij Perfecta - Markt 123 - 9800 Deinze (België) tijdens de openingsuren van onze winkel (zie contact), zodra uw bestelling klaar staat nemen wij telefonisch of via mail contact met u op.

2) Verzending via DHL

De verzending wordt aan huis geleverd via DHL. De zending is tot 500 EUR verzekerd. De prijs is afhankelijk van het land en van de aankoopprijs. Producten met uitzonderlijke afmetingen (lengte > 200 cm of omvang > 300 cm) kunnen extra transportkost met zich meebrengen, wij brengen u hiervan onmiddellijk op de hoogte waarna u alsnog kan beslissen of uw order mag doorgaan.

Wanneer een label voor verzending wordt aangemaakt, krijgt de klant een verwittiging. Normaal gezien komt de vervoerder de dag nadien het pakket ophalen. De levertermijn is afhankelijk van de vervoerder. Voor België is dit normaal gezien de volgende werkdag. Voor andere landen kan dit één tot twee werkdagen zijn.

Perfecta kan geenszins aansprakelijk gesteld worden voor verzendingen die te laat toekomen.

Verloren verzendingen zijn verzekerd en zullen - indien mogelijk - opnieuw worden verstuurd of gecrediteerd.