Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

JAARLIJKS VERLOF VAN 15/7/'24 - 4/8/'24

Van 15/7 t.e.m. 4/8 zijn wij in verlof. Dit betekent dat wij in deze periode geen webbestellingen kunnen behandelen. U kan uiteraard altijd bestellen, doch deze bestellingen worden na ons verlof behandeld.

Om voor ons verlof alles tijdig verwerkt te krijgen en een correcte levering te garanderen, kunnen wij t.e.m. 10/7/'24 enkel nog de trofeeën/medailles uit stock leveren. Trofeeën die niet op voorraad zijn kunnen wij immers niet tijdig binnen krijgen om deze te verwerken. Vanaf 11/7/'24 kunnen wij geen goederen meer verzenden.
Heeft u een specifieke vraag, aarzel niet om ons te contacteren via info@perfectadeinze.be of +32 9 386 71 74.

Alvast bedankt voor uw begrip. 

Perfecta-Team

Verzending

Wij bieden u 3 mogelijkheden :

1) Afhalen van uw bestelling
U kan uw bestelde artikelen komen afhalen bij Perfecta - Markt 123 - 9800 Deinze (België) tijdens de openingsuren van onze winkel (zie contact), zodra uw bestelling klaar staat nemen wij telefonisch of via mail contact met u op.

2) Verzending naar een adres

De verzending wordt aan huis geleverd via een koerier dat door Perfecta wordt gekozen in functie van de aard van de verzending. Indien nodig wordt de zending door ons verzekerd. Er kan voor deze verzekering een meerprijs worden aangerekend. De prijs is afhankelijk van het land van de bestemmeling en het bestelde bedrag. 

Wanneer een label voor verzending wordt aangemaakt, krijgt de klant een verwittiging. Normaal gezien komt de vervoerder de dag nadien het pakket ophalen. De levertermijn is afhankelijk van de vervoerder. Voor België is dit normaal gezien de volgende werkdag. Voor andere landen kan dit één tot twee werkdagen zijn.

Perfecta kan geenszins aansprakelijk gesteld worden voor verzendingen die te laat toekomen. Verloren verzendingen zijn verzekerd en zullen - indien mogelijk - opnieuw worden verstuurd of gecrediteerd.

3) Verzending naar een DPD Access point

De verzending wordt geleverd naar een DPD Acces point dat door Perfecta wordt gekozen. Het pakket wordt aan de koerier overhandigd. De klant wordt via de koerier op de hoogte gehouden van het tracé van het pakket. Bij verzenden naar een DPD Access point kan de verzendtijd toch ongeveer een 4-tal werkdagen duren.

Beschadigde goederen bij levering:
Indien bij levering blijkt dat de goederen beschadigd zijn, gelieve onmiddellijk de volgende gegevens door te sturen:

  • Foto('s) van de buitenverpakking
  • Foto('s) van de binnenverpakking
  • Foto('s) van de beschadigde goederen

Wanneer ​bij de levering onmiddellijk blijkt dat de buitenverpakking beschadigd is, gelieve dit te noteren bij het handtekenen van ontvangst van de goederen. Wanneer wij niet over de bovenstaande gegevens beschikken, kunnen wij jammer genoeg de beschadigde goederen niet opnieuw opsturen of vergoeden. Beschadigingen dienen onmiddellijk te worden gemeld (dag van ontvangst/afhaling).