Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Retourneren

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 3 dagen na de datum van plaatsing van het order voor zover deze nog niet is vertrokken.

Retourneren/Afkoelperiode
Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van de levering (uitzonderlijk hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten zoals naamlintjes, bekers, trofeeën, medailles of producten die op maat voor u afgesneden worden waaronder linten, stoffen, enz).

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) aan Perfecta kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden en na aanmelding bij Perfecta (zie algemene voorwaarden). U dient de goederen terug te sturen naar Perfecta - t.a.v. retourafdeling - Markt 123 - 9800 Deinze.

Perfecta zal de overeenkomstige aankoopsom, indien reeds betaald, naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.