Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Maatwerk

3 werkdagen

Gegraveerd plaatje in goud, zilver of brons

 
1,55 (Incl.)

Kies de kleur van het te graveren plaatje: goud of zilver

Kies binnen welke afmetingen de hoogte van het plaatje zich bevindt.

Kies binnen welke afmetingen de breedte van het plaatje zich bevindt.

Geef de exacte hoogte (in mm) van het plaatje in zoals het moet gegraveerd worden.

Geef de exacte breedte (in mm) van het plaatje in zoals het moet gegraveerd worden.

Geef de tekst op die op het plaatje moet gegraveerd worden.

Geef aan indien u een eigen logo wenst te gebruiken of niet.

Kies hier uw bestand om naar ons door te sturen.

Prijs in punten: 26 punten
Spaarpunten: 1 punt
GEGRPLAATJE
Maatwerk

3 werkdagen

+
Onze kwantumkortingen:
Hoeveelheid 20+ 50+ 100+
Prijs 1,47 1,40 1,24

Minimale hoeveelheid voor "Gegraveerd plaatje in goud, zilver of brons" is 1.

Gegraveerd plaatje in goud, zilver of brons

De gegraveerde plaatjes hebben een dikte van 0,8mm en worden voorzien van dubbelzijdige kleefband. Deze zijn te verkrijgen in goud, zilver of brons. Kan o.a. gebruikt worden om op een trofee te kleven. 

Leveringsvoorwaarden:

Bij het artikel wordt de voorraad steeds weergegeven. U kan meer bestellen dan in voorraad, behalve bij artikelen die uit gamma zijn.

Aangezien de meeste artikelen moeten gepersonaliseerd worden, hangt de verwerkingstijd af van de aantallen en de beschikbare voorraad. Goederen in voorraad worden bij kleine aantallen binnen de 16 werkuren opgestuurd. Bij grote aantallen worden deze binnen de 32 werkuren opgestuurd.

Goederen die niet op voorraad zijn en moeten besteld worden bij de leverancier, worden max. binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Mocht de levertermijn langer uitlopen dan deze periode, zal u persoonlijk gecontacteerd worden om verder af te spreken.

U kan bij uw bestelling steeds opgeven tegen wanneer u de goederen uiterlijk wenst te ontvangen. Dit geeft ons een idee van de dringendheid en kan hiermee bij de verwerking van uw bestelling rekening worden gehouden.

Eens de goederen klaargemaakt zijn voor verzending, worden deze de eerstvolgende werkdag aangeboden aan de vervoerder. In normale omstandigheden worden de goederen dan de eerstvolgende werkdag geleverd. Verzendingen naar Nederland kunnen een dag langer onderweg zijn.