Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

4.00 items

Butler Bamboo kelnermes

 
3,35 (Incl.)

aak uw keuze voor de gravering op de voorzijde. U kan kiezen uit tekst, foto of een logo.

Geef de te graveren tekst op.

Kies het te graveren bestand.

Maak uw keuze voor de gravure aan de achterzijde. U kan kiezen tussen tekst en logo.

Geef de te graveren tekst op.

Kies het bestand van het logo

Prijs in punten: 67 punten
Spaarpunten: 3 punten
1200.44
4.00 items
+

Butler Bamboo kelnermes

Metalen, uitklapbaar kelnermes met bamboe greep en 4 functies: kurkentrekker, 2 flesopeners, loodsnijder. Per stuk in een doosje van gerecycled karton.

Kan voor- en achteraan gegraveerd worden.

Lengte: 13,6cm. Breedte: 3cm.

Leveringsvoorwaarden:

Bij het artikel wordt de voorraad steeds weergegeven. U kan meer bestellen dan in voorraad, behalve bij artikelen die uit gamma zijn.

Aangezien de meeste artikelen moeten gepersonaliseerd worden, hangt de verwerkingstijd af van de aantallen en de beschikbare voorraad. Goederen in voorraad worden bij kleine aantallen binnen de 16 werkuren opgestuurd. Bij grote aantallen worden deze binnen de 32 werkuren opgestuurd.

Goederen die niet op voorraad zijn en moeten besteld worden bij de leverancier, worden max. binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Mocht de levertermijn langer uitlopen dan deze periode, zal u persoonlijk gecontacteerd worden om verder af te spreken.

U kan bij uw bestelling steeds opgeven tegen wanneer u de goederen uiterlijk wenst te ontvangen. Dit geeft ons een idee van de dringendheid en kan hiermee bij de verwerking van uw bestelling rekening worden gehouden.

Eens de goederen klaargemaakt zijn voor verzending, worden deze de eerstvolgende werkdag aangeboden aan de vervoerder. In normale omstandigheden worden de goederen dan de eerstvolgende werkdag geleverd. Verzendingen naar Nederland kunnen een dag langer onderweg zijn.