Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Medaille diam 50mm met KARATE in goud, zilver en brons [CLONE]

 
0,70 (Incl.)

Kies de kleur van de medaille

Kies indien er een sticker achteraan de medaille moet

Geef de tekst op die op de personalisatie dient te komen achteraan op de medaille

Kies indien er een lint bij de medaille moet gevoegd worden.

Kies de kleur van het lint dat aan de medaille moet komen.

Prijs in punten: 12 punten
Spaarpunten: 1 punt
DI5000.X
+

Minimale hoeveelheid voor "Medaille diam 50mm met KARATE in goud, zilver en brons [CLONE]" is 1.

Medaille diameter 50mm karate. Te verkrijgen in goud, zilver en brons.

Medaille diameter 50mm karate. Te verkrijgen in goud, zilver en brons.

Sport :
Neutraal

Leveringsvoorwaarden:

Bij het artikel wordt de voorraad steeds weergegeven. U kan meer bestellen dan in voorraad, behalve bij artikelen die uit gamma zijn.

Aangezien de meeste artikelen moeten gepersonaliseerd worden, hangt de verwerkingstijd af van de aantallen en de beschikbare voorraad. Goederen in voorraad worden bij kleine aantallen binnen de 16 werkuren opgestuurd. Bij grote aantallen worden deze binnen de 32 werkuren opgestuurd.

Goederen die niet op voorraad zijn en moeten besteld worden bij de leverancier, worden max. binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Mocht de levertermijn langer uitlopen dan deze periode, zal u persoonlijk gecontacteerd worden om verder af te spreken.

U kan bij uw bestelling steeds opgeven tegen wanneer u de goederen uiterlijk wenst te ontvangen. Dit geeft ons een idee van de dringendheid en kan hiermee bij de verwerking van uw bestelling rekening worden gehouden.

Eens de goederen klaargemaakt zijn voor verzending, worden deze de eerstvolgende werkdag aangeboden aan de vervoerder. In normale omstandigheden worden de goederen dan de eerstvolgende werkdag geleverd. Verzendingen naar Nederland kunnen een dag langer onderweg zijn.