Standaard luxe goud golf - 3 hoogtes met etui (SL2063)

 
41,15 (Incl.)

Geef de hoogte van de trofee.

Geef de kleur in van het naamplaatje dat moet gegraveerd worden om op de voet van de beker te plaatsen.

Geef de te graveren tekst in.

Geef aan indien u een logo wenst te laten graveren. et logo moet in zwart/wit zijn en van voldoende hoge resolutie om in detail te kunnen graveren.

Kies het bestand van uw logo dat op het gegraveerd plaatje moet komen.

Prijs in punten: 823 punten
Spaarpunten: 41 punten
SL2063
+
Onze kwantumkortingen:
Hoeveelheid 12+ 24+
Prijs 38,68 36,21

Minimale hoeveelheid voor "Standaard luxe goud golf - 3 hoogtes met etui (SL2063)" is 1.

Standaard luxe goud golf - 3 hoogtes met etui (SL2063)

Standaard luxe goud golf in 3 hoogtes (SL2063) met etui.

Leveringsvoorwaarden:

Bij het artikel wordt de voorraad steeds weergegeven. U kan meer bestellen dan in voorraad, behalve bij artikelen die uit gamma zijn.

Aangezien de meeste artikelen moeten gepersonaliseerd worden, hangt de verwerkingstijd af van de aantallen en de beschikbare voorraad. Goederen in voorraad worden bij kleine aantallen binnen de 16 werkuren opgestuurd. Bij grote aantallen worden deze binnen de 32 werkuren opgestuurd.

Goederen die niet op voorraad zijn en moeten besteld worden bij de leverancier, worden max. binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Mocht de levertermijn langer uitlopen dan deze periode, zal u persoonlijk gecontacteerd worden om verder af te spreken.

U kan bij uw bestelling steeds opgeven tegen wanneer u de goederen uiterlijk wenst te ontvangen. Dit geeft ons een idee van de dringendheid en kan hiermee bij de verwerking van uw bestelling rekening worden gehouden.

Eens de goederen klaargemaakt zijn voor verzending, worden deze de eerstvolgende werkdag aangeboden aan de vervoerder. In normale omstandigheden worden de goederen dan de eerstvolgende werkdag geleverd. Verzendingen naar Nederland kunnen een dag langer onderweg zijn.