Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

0.00 items

10 werkdagen

Figuur Darts in 3 hoogtes

 
15,73 (Incl.)

Geef de kleur in van het naamplaatje dat moet gegraveerd worden om op de voet van de beker te plaatsen.

Geef de te graveren tekst in.

10 dagen
Prijs in punten: 260 punten
Spaarpunten: 13 punten
BET040A
0.00 items

10 werkdagen

+

Figuur Darts in metaal in 3 hoogtes

Figuur Darts in metaal in 3 hoogtes

Leveringsvoorwaarden:

Bij het artikel wordt de voorraad steeds weergegeven. U kan meer bestellen dan in voorraad, behalve bij artikelen die uit gamma zijn.

Aangezien de meeste artikelen moeten gepersonaliseerd worden, hangt de verwerkingstijd af van de aantallen en de beschikbare voorraad. Goederen in voorraad worden bij kleine aantallen binnen de 16 werkuren opgestuurd. Bij grote aantallen worden deze binnen de 32 werkuren opgestuurd.

Goederen die niet op voorraad zijn en moeten besteld worden bij de leverancier, worden max. binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Mocht de levertermijn langer uitlopen dan deze periode, zal u persoonlijk gecontacteerd worden om verder af te spreken.

U kan bij uw bestelling steeds opgeven tegen wanneer u de goederen uiterlijk wenst te ontvangen. Dit geeft ons een idee van de dringendheid en kan hiermee bij de verwerking van uw bestelling rekening worden gehouden.

Eens de goederen klaargemaakt zijn voor verzending, worden deze de eerstvolgende werkdag aangeboden aan de vervoerder. In normale omstandigheden worden de goederen dan de eerstvolgende werkdag geleverd. Verzendingen naar Nederland kunnen een dag langer onderweg zijn.