Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Trofee Rozet (Flots) in verschillende kleuren.

 
2,70 (Incl.)

Geef de kleur van de rozet

Kies de afslag (center) dat op de trofee dient te komen.

Geef eventueel de tekst op die op het eigen ontwerp van afslag dient te komen.

Kies het bestand van uw eigen ontwerp of logo dat op de afslag dient te komen.

Prijs in punten: 45 punten
Spaarpunten: 2 punten
ROZ
Onze kwantumkortingen:
Hoeveelheid 12+ 48+
Prijs 2,25 2,12

Minimale hoeveelheid voor "Trofee Rozet (Flots) in verschillende kleuren." is 1.

Trofee Rozet (Flots) in verschillende kleuren.

Trofee rozet in verschillende kleuren. De totale hoogte is 310mm. De lengte van het lint is 220mm. De rozet heeft een diameter van 115mm. De prijs is inclusief personalisatie in het midden.

Leveringsvoorwaarden:

Bij het artikel wordt de voorraad steeds weergegeven. U kan meer bestellen dan in voorraad, behalve bij artikelen die uit gamma zijn.

Aangezien de meeste artikelen moeten gepersonaliseerd worden, hangt de verwerkingstijd af van de aantallen en de beschikbare voorraad. Goederen in voorraad worden bij kleine aantallen binnen de 16 werkuren opgestuurd. Bij grote aantallen worden deze binnen de 32 werkuren opgestuurd.

Goederen die niet op voorraad zijn en moeten besteld worden bij de leverancier, worden max. binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Mocht de levertermijn langer uitlopen dan deze periode, zal u persoonlijk gecontacteerd worden om verder af te spreken.

U kan bij uw bestelling steeds opgeven tegen wanneer u de goederen uiterlijk wenst te ontvangen. Dit geeft ons een idee van de dringendheid en kan hiermee bij de verwerking van uw bestelling rekening worden gehouden.

Eens de goederen klaargemaakt zijn voor verzending, worden deze de eerstvolgende werkdag aangeboden aan de vervoerder. In normale omstandigheden worden de goederen dan de eerstvolgende werkdag geleverd. Verzendingen naar Nederland kunnen een dag langer onderweg zijn.